Pengikut

Sabtu, 2 April 2011

Contest Belog Cik Kumbang



Salam semua....

MamaIeta tengah joint Contect belog cik kumbang. Mana lah tahu boleh menang.. hhehehehehhehe.. (ada harapan ke?)

Tengah MamaIeta jalan2 kat GengBlogger tadi ternampak entry cik kumbang nak buat contest. MamaIeta terasa nak mencuba, kalau koorang tahu! nilah contest pertama MamIeta sepanjang MamaIeta berblogger ni.

Bukan susah.... koorang ikut je cara ni.....

Syarat-syarat :



1. Follow Belog Cik Kumbang... [xmo follow pun it's ok...cik kumbang xmo paksa2...sebab biarlah orang follow blog kita tu dengan hati yang ikhlas..betul x? ^__^]
2. Mesti ada blog [only dot blogspot dot com ]
3. Buat satu entry dengan tajuk Contest Belog Cik Kumbang amik banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog cik kumbang or link ke entry contest nie
4. then bila da settle, drop link entry korang kat komen bawah nie ^__^
5. Tarikh tutup: 20 April 2011
6. last but not least tag 2 orang kawan


Syarat yang ke 6 Mamaieta tag ke:
1. Firdaus Kasim
2. JoQusary

3 ulasan:

Clik Sini Jika Suka MamaIeta