Pengikut

Sabtu, 2 April 2011

Maharaja Lawak - Part 1

Selamat Pagi semua......

Pagi-pagi sabtu ni banyak jugak kerja rumah yang MamaIeta kena settle kan. Baru sekarang nak update Blog ni.

Malam tadi mesti ramai yang tonton Astro kan? yelah! malam tadi kan Minggu 1 Maharaja Lawak. Bagi orang macam MamaIeta yang takde Astro kat rumah kitaorang tonton kat YouTube je lah. hukhukhuk.... sebelum ceritanya basi apa kata kita tonton peserta-peserta yang membuat persembahan pada malam tadi.

Bagi pendapat MamaIeta sendiri, persembahan yang paling best dan yang paling hebatlah MamaIeta berikan kepada............. Nabil. Dia memang best lah! persembahan dia memang membuatkan perut Mamieta tak berhenti bersenam. huk huk huk huk...

Apa kata kita layan persembahan diaorang semua. lepas tu koorang pilihlah yang koorang rasa paling baik.


1. Jambu

2. Balas

3. Jozan

4. Man

5. Alex

6. Nabil

7. XN3

8. R2

9. Amir

10. Sepah

7 ulasan:

  1. hehe.. xtengok nabil nye semalam.. tgok sampai jozan aje.. >___< thx upload semua XD

    BalasPadam
  2. peminat setia raja lawak..tahniah..hehe

    BalasPadam
  3. Mra Mastura : Moga apa yang MamaIeta paparkan boleh memuskan semua. tq

    BalasPadam
  4. eira: nanki Mamaieta masukkan Maharaja Lawak Minggu ket2 pulak.

    BalasPadam
  5. wah...lengkap ngan video semua. kumpulan Jambu best. Otai lama. tak kurang juga ngan nabil. idea terbaik dari ladang.

    BalasPadam
  6. Cikgu Den: terima kasih ye pasal entry cikgu mengenai churpchurp tu dah boleh ieta letakkan kat blog. gembira sangat2. Alamak! lari tajuk ni. hehehhe

    BalasPadam
  7. Ieta letakkan Video tu bukan apa Cikgu, buat orang macam ieta ni yang kat rumahnya takde Astro. so, sapa2 nak tengok boleh terus ke youtube atau ke blog ieta. boleh tengok semuanya.

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta