Pengikut

Khamis, 14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



Salam semua,

Sekali lagi Abg Ben buat segman BEN ASHAARI GEGAR LAGI.... Apa yang Ieta tahu kali ni Abg Ben buat segmen ini adalah untuk mengumpulkan seberapa banyak blog bermula hari ini ( KHAMIS - 14/04/2011 ) sehingga AHAD ( 17/04/2011 ). Bertujuan untuk apa?  tu Ieta tak tahu lagi... kena tanya Abg Ben sendirilah.
 

Bagi mana-mana Blogger yang nak menyertai segmen ini mudah je...
Klik header Ben Ashaari kat atas, dan ikut arahan yang telah Abg Ben berikan. Senang kan?
 

GOM RAMAI2 KITA GEGAR LAGI!!!!!!

28 ulasan:

  1. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Kita kasi gegar blogger lain. Jom jalan2

    BalasPadam
  4. gegar sini dari kump 6
    http://qesahqaseh.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. hai..same group...dtg singgah sni kasi gegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. salam gegar dari belog abg ben!!
    group 5,78 datang sini menjenguk..
    jom sama2 gegar belog Aien :
    http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

    BalasPadam
  7. salam gegar dari belog abg ben!!
    group 5,78 datang sini menjenguk..
    jom sama2 gegar belog Aien :
    http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

    BalasPadam
  8. kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    BalasPadam
  9. yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

    BalasPadam
  10. hyee dropping by :) gegar gegar.


    http://amierazemiesya.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    BalasPadam
  12. KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

    http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    BalasPadam
  13. salam gegar belog comel neh :)


    http://toturialsofasmydaedrus.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

    BalasPadam
  15. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. kakyong dtg gegar di tgh malam, jom singgah ke blog kakyong


    n3 terbaru kakyong.com

    segmen gegar 1000 blog
    akhirnya ku sedar diri
    Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

    BalasPadam
  17. salam kenal.

    gegar dan follow!

    http://www.etiey.com

    BalasPadam
  18. gegar sini!!
    satu group..kumpulan 5 ^_^

    BalasPadam
  19. hi..
    bersiar-siar dr blog BA & memfollow (",)v

    BalasPadam
  20. hye...same grup 6, no. 63

    http://5185studio.blogspot.com/

    GEGAR!!!

    BalasPadam
  21. as-salam.. dtg gegar dari kump 4 no 74.. hehe.. :D

    BalasPadam
  22. Alaaa, nape x bley nak paste plak????malas la nak taip..Huhuh

    btw, SALAM GEGARAN: sehari seratos blog menyambong gegaran ke kumpulan 5.. :)

    BalasPadam
  23. terjah ke sini
    kasi GEGAR!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  24. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

    *Peace Yo! :)

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta