Pengikut

Sabtu, 12 Jun 2010

MR HAPPY

Semalam ieta dapat Tag dari Kak Sweetie http://sweetie2010.blogspot.com untuk satu award happy yang tersenyum melebihi telinganya. hehehehe

Ni pertama kali ieta dapat Award Mr Happy ni, TQ.. TQ.. TQ.. Apa-apa ieta jawab dulu soalannya ye...... apa-apa lah!

1) adakah anda happy sekarang?

Senyum melebihi telinga.... apa tak happy nya....

2) kenapa anda happy?

Masih hidup dan ditemani oleh orang-orang yang happy..


3) Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?

Bila mana semua yang ieta rancang dan harapkan menjadi dan berjalan dengan baiknya.

4) pernahkah anda menerima tag?
Tak pernah. Ni yang pertama


5) Apakah warna kegemaran anda?

Hijau (sihat dan cergas)

Biru (damai dan tenang)

Merah (kuat dan hebat)


6) beritahu 9 orang yang anda mahu tag.


7) tuliskan sesuatu mengenai orang yang anda tag. panjang berjela pon takper.

Ieta suka baca N3 mereka kerana diorang yang membuatkan Ieta tak bosan pernah juga ketawa sendiri kadang-kadang, dapat berkongsi tips, gambar resepi dan cerita Alam kehidupan yang bagus utk dikongsi dan yang paling penting ialah bertambahnya kenalan Ieta di alam maya ni.

8) adakah anda happy dengan apa yang ada?

Ya Ieta happy dgn apa yg ada sekarang ni.. Mudah-mudahan semuanya baik dan bertambah happy n happening pada masa hadapan. Amin......

Happy Selalu........

sALAM cERIA sEMUA

1 ulasan:

  1. oooh..tag..! tQ ingatkan kite..huhu..tpi kan..utang dl la ye..hehe..byk no utang tag n award ni..huhu..

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta