Pengikut

Isnin, 9 Mei 2011

SIAPA NAK JOIN BLOGLIST FALIHINJASMY.BLOGSPOT.COM, SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYE~~~,


Kenapa Ieta join bloglist ni?
1. Saje.....
2. Nak cari kawan baru
3. Ada org nak kawan dengan Ieta ke?


TAG kepada...
(kalau sudi angkat tangan macam saya............)
1. schanahkz
2. javanesedove
3. fifymeow

UNTUK JOIN KLIK SINI

10 ulasan:

  1. ehh,TERIMA KASIH kak....

    tak sgka di tagged,
    tak pemes pun saya ni...
    terharu...
    TQVM!

    BalasPadam
  2. javanese DOVE : Sama-sama, bukan kira pemes atau tak, yang penting bersahabat. Jom join bloglist. Mungkin bagus untuk traffic.

    BalasPadam
  3. Meow Meow Meow.....
    Sama-sama Fify, jom join, mungkin boleh tambah traffic. selamat meneroka.....

    BalasPadam
  4. salam kenal.
    dilaz dah follow.
    nak ajak join HB.Klik sini

    http://dilazfamily.blogspot.com/2011/02/jom-buat-duit-heartbeat-tutorial-hb.html

    BalasPadam
  5. tengs sebab sudi join ye =)

    BalasPadam
  6. Saya tag mamaieta untuk contest giveaway wanmyzura
    http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    BalasPadam
  7. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta