Pengikut

Isnin, 9 Mei 2011

CUACA PANAS


PANAS!!!!!

Cuaca panas betul sekarang ni kan? wwwooooo..... dalam office Ieta walaupon dah pasang aircond paling kuat tapi masih terasa panas. Kat luar tak payah cerita lah kan.

Hari ni ieta puasa.... jadi lunch tadi tak keluar, tak tahulah tahap panas dia mcm mana. Tapi waktu Ieta balik dari office dalam pukul 5.30 petang cuaca panas masih terasa. Nasib baik jarak office dengan rumah dekat, kalau tak............ oooooo tak larat kena panggang dalam kereta. hehehhehehehe..... Aircond kereta pon tak terasa.

Tadi terbaca dalam Berita Harian Online, N3 : "Cuaca Panas dijangka berakhir minggu depan". Aduh!!!!! kena tahan sampai minggu depan lah nampaknya......

Air kosong pon nampak sedap

2 ulasan:

  1. terima kasih dtg ke blog saya...singgah membalas kunjungan biarpun dalam keadaan yg tidak berapa sihat...

    BalasPadam
  2. Selamat berkunjung ke sini MamaEma. Ieta doakan MamaEma cepat sihat. Jangan lupa mkn ubat tau!

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta