Pengikut

Isnin, 11 April 2011

Aku baru nak layan Blog ni.........


Salam semua,

Hari ni Ieta nak cerita sikit mengenai satu Blog Movie yang baru Ieta nak terjah (manja-manja). Blog ni budak officemate ieta yang kenalkan, dia dah layan blog ni dah lama.... tapi baru sekarang nak bagi tahu
"sampai hati ko Efa"

Blog ni dinamakan Malaymoviefull.blogspot.com

Bagi sapa-sapa yang layang cerita-cerita melayu yang ada kat Malaysia ni memang baguslah koorang follow Blog ni. Apa yang Ieta lihat ada drama, filem, telemovie, cerekarama dan lain-lain lah. Malaslah Ieta nak cerita panjang-panjang... apa kata koorang klik je kat header kat atas tu.........


sELaMAt MeNOnToN!

3 ulasan:

  1. eeemmmm... ieta gembira dapat share

    BalasPadam
  2. it's malaymoviesfull.blogsppot.com

    BalasPadam

Clik Sini Jika Suka MamaIeta